Introduction

Als experts in turbochargers en motoren, leiden we bij Mitsubishi Turbocharger & Engine Europe de weg naar technologische vooruitgang in diverse sectoren. Jij weet als Application Specialist onze gebruikers optimaal te ondersteunen en te trainen in het gebruik van de applicaties. Daarnaast vind je het leuk om je bezig te houden met verbeteringen en het implementeren hiervan. Ben jij klaar om het verschil te maken? Solliciteer dan nu als Application Specialist!

Organization

Waar kom je te werken als Application Specialist? 

Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe B.V. (MTEE) is een groepsmaatschappij van Mitsubishi Heavy Industries (MHI) in Japan. De vestiging in Almere heeft twee divisies: Engine & Energy en Turbocharger. De eerste divisie engineert, verkoopt gas- en dieselmotoren en generatorsets. MTEE is ook een wereldwijde speler op het gebied van turboladers voor de auto-industrie. Wij zijn de enige organisatie in Nederland die eigen turbo’s produceert en ontwikkelt. Daarbij zijn we betrokken bij het hele ontwikkelingsproces van de turbo. Dit maakt ons uniek in wat we doen. 

In deze functie kom je te werken op de afdeling Systems die momenteel bestaat uit een team van 2 application specialisten en een teamleider. We kennen een informele sfeer en je krijgt de volledige vrijheid om jezelf te ontwikkelen binnen de functie.

Function

Wat is jouw uitdaging als Application Specialist? 

De afdeling Systems is verantwoordelijk voor het onderhouden, implementeren en beheren van de IT-infrastructuur en Business Applications. Als Application Specialist verdiep je je in de werking van de Business Applications en de werkprocessen die ermee ondersteund worden. Door het achterhalen van de klantvraag kun je onze gebruikers optimaal ondersteunen, trainen en adviseren over het gebruik ervan. Ook signaleer je verbeteringen en ondersteun je bij de implementatie hiervan. Je houdt je verder bezig met het functionele beheer, waaronder het user management en het applicatiebeheer van het ERP systeem en aanverwante systemen.  

Tot je dagelijkse verantwoordelijkheden behoren verder: 

 • Beheren van data en het ontsluiten van informatie;
 • Opstellen van handleidingen en instructies;
 • Beheren van functionele specificaties;
 • Uitvoeren en begeleiden van acceptatietesten en integratietesten; 
 • Data definition management en beheer van data dictionary;
 • Ondersteunen van user test scenario’s. 

Requirements

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?  

Als Application Specialist ben je veel in contact met de gebruikers en het begeleiden ervan dus je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast durf je je uit te spreken over de verbeteringen die mogelijk zijn en neem je hierin een proactieve houding aan. 

Verder heb jij:

 • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van IT of een afgeronde mbo-4 opleiding, aangevuld met werkervaring;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift; 
 • Kennis van ITIL is een pré;
 • Kennis van Servicedesk systemen is een pré. 

Offer

Wat bieden we je als Application Specialist? 

Allereerst een zeer collegiale en gedreven internationale werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je een salaris van €3400 en €4500 (b.p.m.), afhankelijk van je kennis en ervaring. Ook is er in deze functie voldoende vrijheid en ruimte voor eigen initiatieven.

Daarnaast bieden wij je: 

 • 27 vakantiedagen en 5 collectieve vrije dagen;
 • Pensioenregeling, vakantiegeld en een reiskostenvergoeding;
 • Flexibele begin- en eindtijden, genoeg ruimte om te sporten of de kinderen naar school te brengen;
 • Een aantrekkelijk fietsplan.

Application

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!

Ben je geïnteresseerd geraakt na het lezen van de vacature? En wil jij graag onderdeel uitmaken van deze mooie organisatie met een uniek product? Solliciteer dan direct via de ‘solliciteer nu’ button! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Melvin Klein Kranenbarg, recruiter, via +31 61 88 79 412 of mkleinkranenbarg@mtee.eu.

Personal profile

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contact Details

Motivation & Source


CAPTCHA code
Acquisition to this vacancy is not appreciated!