Introduction

Als experts in turbochargers en motoren, leiden we bij Mitsubishi Turbocharger & Engine Europe de weg naar technologische vooruitgang in diverse sectoren. Als een data driven Maintenance Support Coördinator weet jij als geen ander hoe je de productielijnen draaiende houdt. Middels het uitlezen en analyseren van data coördineer je het preventief en correctief onderhoud van deze productielijnen. Ben jij klaar om een impact te maken? Solliciteer dan nu als Maintenance Support Coördinator!

Organization

Waar kom je te werken als Maintenance Support Coördinator?

Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe B.V. (MTEE) is een groepsmaatschappij van Mitsubishi Heavy Industries (MHI) in Japan. De vestiging in Almere heeft twee divisies: Engine & Energy en Turbocharger. De eerste divisie engineert, verkoopt gas- en dieselmotoren en generatorsets. MTEE is ook een wereldwijde speler op het gebied van turboladers voor de auto-industrie. Wij zijn de enige organisatie in Nederland die eigen turbo’s produceert en ontwikkelt. Daarbij zijn we betrokken bij het hele ontwikkelingsproces van de turbo. Dit maakt ons uniek in wat we doen.

In deze functie zal je komen te werken in de Turobocharger divisie, specifiek in het maintenance team. Een team bestaande uit 22 medewerkers. In dit team zitten o.a. service engineers, maintenance support coordinators, een maintenance system engineer en een maintenance trainer.

Function

Wat is jouw uitdaging als Maintenance Support Coördinator?

De afdeling Maintenance is verantwoordelijk voor de technische staat van onder andere de assemblagelijnen van turbochargers voor de automotive industrie. Jouw missie als Maintenance Support Coördinator is om de aan de productie ondersteunende technische werkzaamheden te organiseren en uit te voeren. Houd jij je o.a. bezig met het begeleiden en ondersteunen van Service Engineers. Ook doe je onderzoek naar oorzaken van storingen op mechanisch, elektronisch, -pneumatisch, hydraulisch en elektronisch gebied van de productiemachines. Je werkt nauw samen met productie en kwaliteit, samen zijn julilie. Verantwoordelijk voor de dagelijkse output. In deze functie rapporteer je aan de Teamleader Maintenance en maandelijks aan het management over de voorgang van het project.

Tot je dagelijkse verantwoordelijkheden behoren:

 • Verzamelen van data vanuit de systemen, analyseren van deze data;
 • Organiseren van root-cause analyses meeting om problemen met hoge MTTR en lage MTBF op te sporen en zowel correctieve als preventieve vervolgacties vaststellen;
 • Neemt proactief deel in 5S en Kaizen verbeteringsteams;
 • Coördineren van maintenance taken met productie en derde partijen;
 • Begeleiden, motiveren, instrueren en ondersteunen van Service Engineers;
 • Initiëren van verbeteracties ten aanzien van de ontwikkeling, organisatie van het projectteam en het productieproces.

Requirements

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?

Als spil van de afdeling Maintenance is het van belang dat je met verschillende lagen in de organisatie kan communiceren. Dit houdt dus in dat je communicatief sterk bent. Je bent in staat de juiste analyses uit te voeren op basis van de methoden die in het profiel worden benoemd. We zien graag vak volwassenheid, daadkracht en besluitvaardigheid terugkomen bij je.

Verder heb jij:

 • Een afgeronde hbo-opleiding en een technische of bedrijfskundige richting;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring binnen een productieomgeving, bekend zijn met automatiseerde productielijnen;
 • Affiniteit met techniek is een must;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Offer

Wat bieden we je als Maintenance Support Coördinator?

Allereerst een zeer collegiale en gedreven internationale werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je een salaris van €3144 en €4471 (b.p.m.), afhankelijk van je kennis en ervaring. Ook is er in deze functie voldoende vrijheid en ruimte voor eigen initiatieven.

Daarnaast bieden wij je:

 • 27 vakantiedagen en 5 collectieve vrije dagen;
 • Pensioenregeling, vakantiegeld en een reiskostenvergoeding;
 • Flexibele begin- en eindtijden, genoeg ruimte om te sporten of de kinderen naar school te brengen;
 • Een aantrekkelijk fietsplan.

Application

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!

Ben je geïnteresseerd geraakt na het lezen van de vacature? En wil jij graag onderdeel uitmaken van deze mooie organisatie met een uniek product? Solliciteer dan direct. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteren kan via mkleinkranenbarg@mtee.eu. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature kan dit uiteraard ook via dit mailadres of via 06 188 794 12.

Personal profile

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contact Details

Motivation & Source


CAPTCHA code
Acquisition to this vacancy is not appreciated!