Introduction

Bij Mitsubishi Turbocharger & Engine Europe zijn we toonaangevend op het gebied van turbochargers en motoren waarbij we voortdurend streven naar technologische vooruitgang in verschillende sectoren.

Als Training Coördinator speel je een cruciale rol in het plannen en organiseren van de interne en externe trainingen. Houd jij ervan om ervoor te zorgen dat alles rondom de organisatie van trainingen goed verloopt en wil je bijdragen aan de ontwikkeling van onze medewerkers? Solliciteer dan nu voor de positie van Training Coördinator!

Organization

Waar kom je te werken als Training Coördinator? 

Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe B.V. (MTEE) is onderneming onder Mitsubishi Heavy Industries (MHI) in Japan. De vestiging in Almere heeft twee divisies: Engine & Energy en Turbocharger. De eerste divisie ontwikkelt, verkoopt gas- en dieselmotoren en generatorsets. MTEE is daarnaast een wereldwijde speler op het gebied van turbo’s voor de auto-industrie. Wij zijn de enige organisatie in Nederland die eigen turbo’s produceert en ontwikkelt. Daarbij zijn we betrokken bij het hele ontwikkelingsproces van de turbo. Dit maakt ons uniek in wat we doen. 

De Training Coördinator is onderdeel van het HR team en werkt voor de afdeling Learning en Development, bestaande uit de Training Coördinator en Learning en Development lead. De afdeling is verantwoordelijk voor het identificeren van leerbehoeften, het ontwerpen leveren van trainingsprogramma’s en het ondersteunen van de professionele ontwikkeling van werknemers.

Function

Wat is jouw uitdaging als Training Coördinator bij HR?

Als Training Coördinator bij HR ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van opleidingsaanvragen op het gebied van gedrag, kennis en vaardigheden. Je beheert het online trainingsplatform, handelt inschrijvingen voor trainingen af, faciliteert de lunch voor trainers, beheert de trainingsagenda en zorgt er voor dat alles dat nodig is voor de trainingen aanwezig is.

Je speelt daarmee een belangrijke rol bij het creëren en behouden van een goede inzetbaarheid van werknemers, hoge kwaliteit/rendement van de trainingen.

Requirements

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten? 

Je neemt een professionele, flexibele, oplossingsgerichte en proactieve houding met je mee. Binnen je functie heb je veel afstemmingsmomenten met mensen binnen en buiten de organisatie, met een grote variatie in opleidingsniveau. Je bent communicatief vaardig en kan je goed samenwerken. Verder ben je klant- en servicegericht. Ook beschik jij over een zekere mate van stressbestendigheid en kun je prioriteiten stellen.

Verder heb jij:

  • Een afgeronde mbo-4 opleiding in een relevante richting.
  • Ervaring plannen en organiseren van trainingen
  • Ervaring in een ondersteunende rol.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.

Offer

Wat bieden we je als Training Coördinator

Allereerst een zeer collegiale en gedreven internationale werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Ook is er in deze functie voldoende vrijheid en ruimte voor eigen initiatieven.

Daarnaast bieden wij je:

  • 27 vakantiedagen en 5 collectieve vrije dagen;
  • Pensioenregeling, vakantiegeld en een reiskostenvergoeding;
  • Flexibele begin- en eindtijden, genoeg ruimte om te sporten of de kinderen naar school te brengen;
  • Een aantrekkelijk fietsplan.

Application

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!

Ben je geïnteresseerd geraakt na het lezen van de vacature? En wil jij graag onderdeel uitmaken van deze mooie organisatie met een uniek product? Solliciteer dan direct via de ‘solliciteer nu’ button! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Ruben Westrik, recruiter, via +31 6 86 87 45 34 of rwestrik@mtee.eu.

Personal profile

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contact Details

Motivation & Source


CAPTCHA code
Acquisition to this vacancy is not appreciated!